Quantum Code mobiele app

Quantum Code heeft naast desktop software ook eigen apps voor iOS en Android. Te oordelen naar de reviews, lijken mensen erg tevreden te zijn over de iOS app. Aan de andere kant heeft de Android Quantum Code app nogal wat negatieve beoordelingen. Toen we er een blik op wierpen, waren klanten vooral ontevreden vanwege haperingen.

Als u aandelen wilt kopen, kunt u dat, maar er zijn tonnen andere functies in de app. Wat betreft de Schwab handelsdiensten op de telefoon, kunt u aandelen, ETF’s, beleggingsfondsen en opties volgen en verhandelen. Cheques storten is heel eenvoudig op de mobiele app, maar als u hulp nodig heeft, biedt de app een geweldige gids over mobiel storten. Bovendien kunt u uw overzichtsweergave aanpassen aan uw voorkeur.

Quantum Code Klantenservice

Quantum Code biedt klantenservice via een FAQ, telefoongesprekken, live chat, en bij haar filialen in de VS. Alvorens verder te gaan met de andere keuzes, bekijk eerst de FAQ, want die is vrij uitgebreid. Het heeft een paar telefoonnummers voor het Schwab handelsplatform, bankdiensten, Intelligente Portefeuilles, en meer. Met uitzondering van het banknummer, zijn de meeste van hen 24/7 beschikbaar. Live chat is vriendelijk en werkt 24/7 – toen we contact met hen opnamen, waren ze snel en accuraat.

Quantum Code Alternatieven

U kunt brokerages die u niet aanstaan vermijden door ze te analyseren en die met functies die u niet aanstaan te verwerpen. Daarom staan we op het punt om Quantum Code te vergelijken met enkele van zijn grootste mededingers.

Quantum Code vs Fidelity

Fidelity is een fenomenaal bedrijf, maar is het beter dan Schwab? Onze grondige Quantum Code review zal alles behandelen wat je moet weten om erachter te komen. Fidelity is een beleggingsmaatschappij met vergelijkbare kenmerken als Schwab. Geen minimumrekeningen, het is gratis om er een te openen, en er zijn geen onderhoudskosten.

Fidelity biedt een commissie van $0 op aandelen, ETF’s, beleggingsfondsen en opties. Het rekent echter ook $0.65 per optiecontract. De margintarieven verschillen enigszins, Schwab biedt 4,7% boven $1M, en Fidelity biedt 4% voor hetzelfde bedrag. Daarnaast kost een broker-ondersteunde transactie bij Quantum Code u $25, terwijl Fidelity $32,95 in rekening brengt.

Quantum Code vs Vanguard

U hoeft maar een blik te werpen op de reviews van Quantum Code om te zien dat klanten vaak vergelijkingen maken tussen Schwab en Vanguard. Beiden behoren tot de beste beleggingsmaatschappijen, en dat is niet voor niets. Het openen van een rekening is gratis, en er zijn geen minimum vereisten bij beide brokers. Quantum Code rekent echter geen onderhoudskosten, terwijl u bij Vanguard $20 moet betalen.

De handelscommissies zijn niettemin gelijk; beide volgen een no-commission policy voor de meeste handelsmogelijkheden. Maar, het optiecontract kost u $1 bij Vanguard en $0,65 bij Quantum Code. Vermeldenswaard is dat Vanguard geen futures- en forexhandel aanbiedt, en Schwab wel. De makelaar-ondersteunde handelskosten zijn op beide platforms hetzelfde, $25 per transactie.

Inpakken

We hebben een aantal Quantum Code reviews doorgenomen en zijn tot de conclusie gekomen dat ze overeenkomen met onze analyse: het is een uitzonderlijk platform, of u nu een nieuwe of een ervaren belegger bent. Met een eenvoudig proces om een rekening te openen, geen speciale vereisten, en geen handelscommissies, is Quantum Code zeker een top makelaardij. Bovendien zijn de apps geliefd bij velen, dus u bent in goede handen als u onderweg handelt. Schwab’s klantenservice beantwoordt uw behoeften 24/7, of het nu een telefoontje of live chat is.